.  FORMACIÓ, la nostra raó de ser

Formador és qui treballa tant amb la forma (l'exterior, allò visible, una nova habilitat o aprenentatge, una forma d'exposar i transmetre) com en el fons (l'interior, la motivació, l'actitud ...) si no es conjuminen ambdós treballs no hi pot haver aprenentatge.

A PARTICULARS


Formació a particulars: persones en situació d'atur, autònomes o treballadors per compte aliè que puguin i vulguin beneficiar-se dels cursos subvencionats per el SOC, el Consorci per la Formació Contínua de Catalunya (CFCC), la Fundació tripartida, els Sindicats o d’altres institucions. Formacions en format presencial i que engloben la major part del àmbit laboral.

A EMPRESES

Totes les empreses tenen l'oportunitat de recuperar total o parcialment el 0,7% de massa salarial bruta.
Tenim acords per oferir formació bonificada per a empreses així com cursos especialitzats enfocats a millorar l'àmbit professional. Proposem formació especialitzada en empreses que desitgen un curs en concret, formació comprimida en píndoles formatives, networking i esdeveniments amb gurus. Tot la formació necessària perquè tant empresa com a professionals millorin les seves competències professionals. Estem compromesos amb el teu futur professional, vine a descobrir-nos!

Relació de cursos
Aquí podreu trobar totes les famílies de cursos que oferim des de Formadors.com
i quins son els nostres formadors homologats per a impartir-los.