Canviar la mida de les cel·les

No totes les columnes d’una taula han de ser forçosament de la mateixa mida. Pot haver-n’hi unes de més amples que les altres. Per canviar-ne la mida es pot fer de dues maneres diferents: amb el ratolí o per menú.

Per canviar les mides amb el ratolí:

Fixa’t que, en treballar amb taules, l’aspecte del regle canvia. Hi apareixen unes marques que indiquen la mida de cada columna de la taula.


Cal situar el ratolí sobre la marca de la columna que es vol modificar. El punter del ratolí canviarà de forma; cal arrossegar-lo cap a la posició que es vulgui. La columna quedarà amb la mida desitjada i la resta de columnes s’adaptaran a l’espai que quedi. La fila quedarà a l’alçada desitjada, la resta de files no es mouen. Marques d’indicadors d’amplada de columnes.

Canviar les mides per menú:

Hem de clicar damunt la taula de la qual volem canviar les mides de les cel·les. S’obrirà la pestanya d’eines de la taula. En aquesta barra podrem establir l’ajustament automàtic de les cel·les, la qual ens ajustarà la mida de les cel·les al text.

També podem canviar la mida d’una sola cel·la sempre i quan l’hàgim seleccionat previament o de tota una columna o una fila clicant damunt de les icones de més menys les mides d’alçada i amplada.