Curs complert Excel

Us presentem el curs modular d’Excel, un curs que consta de tres nivells que ens portaran des de l’ús d’Excel com a simple calculadora o aplicació a la que simplement entrem dades en un formulari fins al us exhaustiu de funcions, la creació models de càlcul i l’administració de dades.
A continuació us fem una breu descripció dels nivells amb els coneixements que assolireu en cada un d’ells

* Básic:
Coneixereu les funcionalitats de la cinta menú en els seus apartats elementals, INICI INSERIR i DISSENY DE PAGINA


Fes servir Excel principalment com a calculadora. Nocions de funcions matemàtiques elementals SUMA, PROMEDIO, CONTAR, etc. en aquest nivell es fan servir funcions d’Excel més senzilles, sobretot matemàtiques, també farem operacions elementals com pot ser divisions, percentatges, alguna funció estadística, la utilitat Autosuma. En relació a les dades es realitzen filtres senzills; es realitza algun gràfic fàcil; s’usen canvis de formats ràpids com colors i lletra.

* Intermedi:
Aprofundirem en l’ús de la cinta menú en tots els seus apartats

Fa servir funcions més avançades alguna funció lògica com SI, O ó Y coneix i comprèn l’ús de funcions condicionals com SUMAR.SI, CONTAR.SI de cerca com BUSCARV, BUSCARH i COINCIDIR. S’usen els formats més avançats com són els formats condicionals. És capaç d’utilitzar formularis per introduir dades i treballar amb gràfics mes complexes i editar-los per canviar el disseny o la informació.

* Avançat: usa Excel tant per crear models de càlcul com per administrar dades. Usa funcionalitats avançades com noms (especialment per a rangs dinàmics), Filtre Avançat, Validació de Dades i Format Condicional. Fes servir funcions com DESREF i SUMAPRODUCTO. funcions lògiques com SI, I, NO, realitza funcions niades. Coneix i realitza l’eina Subtotals, taules i gràfics dinàmics, realitza gravacions de Macros senzilles, domina la realització de gràfics, sap i fa servir amb fluïdesa el recurs importar dades des d’Access i de formats .txt.