Desar un document prèviament desat

Per evitar la pèrdua de dades en cas d’incident, és convenient adquirir l’hàbit de desar els documents nous des del primer moment, amb l’opció Anomena i desa. Després, durant el procediment de creació del document, que pot ser llarg, convé utilitzar amb freqüència l’opció Desa, de la barra d’eines d’accés ràpid o la combinació de tecles CTRL+G per anar actualitzant l’estat de la còpia.

Per recuperar un document es presenten les possibilitats següents:

  • Des de la pestanya “Fitxer” i l’opció “Recent” accedim als últims documents que han estat oberts. Si el document a recuperar és un d’aquests, sols cal fer un clic sobre el seu nom.
  • Activar l’opció “Fitxer| Obre …” i seleccionar el fitxer de la llista, un cop localitzat. La funció “Obre” presenta un quadre de diàleg que permet que cerquem la el fitxer que es vol obrir.

Des de l’explorador de Windows també podeu recuperar un fitxer fent un doble clic sobre el nom, sempre i quan es tracti d’un fitxer associat al programa Microsoft Word. Es distingeixen perquè, el seu nom, ve precedit de la icona, que indica aquest tipus d’associació.