Eliminar filtres i taules sense perdre dades

Tot i que els filtres són una de les característiques més útils de les taules d’Excel, és probable que en algunes ocasions vulguis remoure els filtres. Per fer aquesta modificació sense afectar la resta de la funcionalitat d’una taula, hauràs de seleccionar qualsevol de les seves cel·les i anar a la fitxa Dades> Ordenar i Filtrar i prémer el botó Filtre qual cosa activarà o desactivarà els filtres en una taula d’Excel.


Eliminar taula sense afectar dades
Si per alguna raó necessites eliminar la taula d’Excel però deixar intactes les dades, llavors has de seleccionar una cel·la de la taula i anar a la fitxa Eines de taula> Disseny i prémer el botó de comandament Convertir en rang que es troba dins del grup Eines .


Es mostrarà un quadre de confirmació d’Excel preguntant si desitges convertir la taula en un rang normal. En prémer el botó Sí s’eliminarà la definició de la taula però les dades romandran en el full.
Si la taula original tenia un estil, llavors les cel·les del rang romandran amb aquest estil. Per remenar-ho pots seleccionar el rang de cel·les i en la fitxa Inici> Modificar obrir el menú del botó Esborrar i triar l’opció Esborrar formats.
Les taules en Excel són una funcionalitat que portarà grans beneficis en analitzar les dades. És una bona idea el considerar crear taules en Excel que ens permetran accedir fàcilment a la informació i les com a font de dades per a altres objectes en Excel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.