Gràfics

Com crear un gràfic en Excel

El primer que has de fer per crear un gràfic en Excel és organitzar les dades que vols traçar. És a dir, acomodar les dades en columnes i files de manera que Excel pugui “entendre” la informació i crear el gràfic.

Observa el següent exemple de dades:

Un cop organitzada la informació has de seleccionar el rang complet per indicar a Excel que traçarà el gràfic utilitzant com a base aquesta informació:

Abans de continuar he de dir que és important conèixer els tipus de gràfics en Excel de manera que puguis prendre la decisió adequada sobre el gràfic a crear, això ho veurem al següent capitol.

Crear un gràfic en Excel

El següent pas per crear un gràfic en Excel és anar a la fitxa Inserir, i dins el grup Gràfics fer clic en el tipus de gràfic que has decidit crear. Per a aquest exemple he decidit crear un gràfic de columnes de manera que faré clic sobre Columna i seleccionaré la primera de les opcions:

Just després d’haver seleccionat el gràfic que vols Excel ho s’incrustarà en el full:

Aquest gràfic ha estat creat amb les opcions predeterminades d’Excel, però aviat aprendrem a modificar-les i poder afegir característiques addicionals al gràfic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.