Gràfics

Com crear un gràfic en Excel

El primer que has de fer per crear un gràfic en Excel és organitzar les dades que vols traçar. És a dir, acomodar les dades en columnes i files de manera que Excel pugui “entendre” la informació i crear el gràfic.

Observa el següent exemple de dades:

Un cop organitzada la informació has de seleccionar el rang complet per indicar a Excel que traçarà el gràfic utilitzant com a base aquesta informació:

Abans de continuar he de dir que és important conèixer els tipus de gràfics en Excel de manera que puguis prendre la decisió adequada sobre el gràfic a crear, això ho veurem al següent capitol.

Crear un gràfic en Excel

El següent pas per crear un gràfic en Excel és anar a la fitxa Inserir, i dins el grup Gràfics fer clic en el tipus de gràfic que has decidit crear. Per a aquest exemple he decidit crear un gràfic de columnes de manera que faré clic sobre Columna i seleccionaré la primera de les opcions:

Just després d’haver seleccionat el gràfic que vols Excel ho s’incrustarà en el full:

Aquest gràfic ha estat creat amb les opcions predeterminades d’Excel, però aviat aprendrem a modificar-les i poder afegir característiques addicionals al gràfic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.