La gravadora de macros

Pots crear una macro utilitzant el llenguatge de programació VBA, però el més fàcil és utilitzar la gravadora de macros que guardarà tots els passos realitzats per executar-les posteriorment.

La gravadora de macros a Excel 2010

La gravadora de macros emmagatzema cada acció que es realitza en Excel, per això és convenient planejar amb antelació els passos a seguir de manera que no es realitzin accions innecessàries mentre es realitza l’enregistrament. Per utilitzar la gravadora de macros has d’anar a la fitxa Programador i seleccionar la comanda Gravar macro.

Grabar macro

En prémer el botó es mostrarà el quadre de diàleg Gravar macro.

Grabadora de macros

En el quadre de text Nom de la macro hauràs de col·locar el nom que identificarà de manera única a la macro que estem per crear. De manera opcional pots assignar una drecera de teclat el qual permetrà executar la macro amb la combinació de tecles especificades.

La llista d’opcions Desa macro a permet seleccionar la ubicació on s’emmagatzemarà la macro.

  • Aquest llibre. Guarda la macro en el llibre actual.
  • Llibre nou. La macro es guarda en un llibre nou i que poden ser executades en qualsevol llibre creat durant la sessió actual d’Excel.
  • Llibre de macros personal. Aquesta opció permet utilitzar la macro en qualsevol moment sense importar el llibre d’Excel que s’estigui utilitzant.

També pots posar una Descripció per a la macro que vas a crear. Finalment has de prémer el botó D’acord per iniciar amb l’enregistrament de la macro. En acabar d’executar les accions planejades hauràs de prémer el botó Atura l’enregistrament per completar la macro.

Detener grabación

Font: Excel Total de  .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.