Personalitzar la barra d’eines d’accés ràpid

Com hem comentat en el mòdul anterior, és possible personalitzar la barra d’eines d’accés ràpid obrint el desplegable que s’hi troba, activant les opcions que vulguem afegir-hi o desactivant les opcions que ens interessi treure.

És possible, però, que no trobem en el desplegable l’opció que volem afegir a la barra d’eines d’accés ràpid. Per poder afegir més opcions de les que es mostren per defecte cal seguir els següents passos:

1. Obrir el desplegable de la barra d’eines d’accés ràpid i escollir l’opció Més ordres…

2. Es mostra la següent finestra on veurem a la columna de l’esquerra les opcions que es poden afegir a la barra d’eines d’accés ràpid i a columna de la dreta les opcions que ja hi són.

3. Una vegada seleccionat el comandament que interessa a la columna esquerra, fer clic al botó Afegeix» per incloure’l a la columna de la dreta amb la resta de comandaments que formen part de la barra d’eines d’accés ràpid.

Per treure un comandament que no interessi, seleccionar el comandament en qüestió de la columna de la dreta i clicar el botó «Suprimeix.

En el cas que es vulgui tenir la barra d’eines d’accés ràpid amb les opcions que surten per defecte a l’instal·lar el programa (opcions Desar, desfer i refer), fer clic a l’opció Reinicialitza.

Una vegada tinguem a la columna de la dreta els comandaments que interessin, fer clic al botó D’acord i observarem com la barra d’eines d’accés ràpid conté els comandaments que hem indicat.

En aquesta imatge, per exemple, es pot veure com hem afegit el botó Cercar a la barra d’eines d’accés ràpid.