Creació de pàgines web

  Som un grup de professionals amb amplia experiència en la creació de pàgines web. Tant estàtiques com dinàmiques us podem assessorar tant en el tipus com en la estructura i també podem formar-vos per a que pugueu actualitzar-les vosaltres mateixos.

El nostre objectiu com a assessors és oferir-vos un servei específic a les vostres necessitats a través d’una relació de confiança i col·laboració mútua.

Community Management

  El vostre web no està donant els resultats que n'esperaveu? El seu impacte en el vostre volum de negoci o en el vostre posicionament a la xarxa no us satisfà?

  Disposem d’un equip especialitzat en promoció web i administració de xarxes socials per a empreses. Fem visible el teu negoci al espai Web.

Consultoria de sistemes de gestió

  FORMADORS.COM acompanya a les organitzacions a definir o reorientar els seus sistemes de gestió que portin a treballar d’una manera més organitzada i eficient, podent establir la seva planificació estratègica a llarg o mig termini.

  També creem noves estructures, d’àrees o departaments que fins ara no existien o estaven externalitzats com per exemple el Departament de Recursos Humans, Equips directius, departament d’informàtica, etc...